Categorieën

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

– Nobelveldje

Van Braakliggend naar Smaakmakend!

Langdurig braakliggende terreinen in Wageningen zijn een dagelijkse bron van ergernis voor veel inwoners. Het zou leuk zijn als deze terreinen tijdelijk gebruikt zouden kunnen worden door omwonenden. Van het braakliggende ‘Nobelveldje’ tussen Nobelweg, Dolderstraat, Oude Bennekomseweg en Einthovenstraat willen we een plek maken waar de omwonenden blij van worden! De eigenaar van het terrein (Klaassen Vastgoedontwikkeling), welzijnsorganisatie Solidez, de gemeente Wageningen en enthousiaste buurtbewoners werken samen om in 2012 diverse activiteiten en evenementen te organiseren.

Als we hier een succesvol project van kunnen maken, dan kan het concept gemakkelijk worden overgedragen naar andere braakliggende terreinen in Wageningen. In plaats van een doorn in het oog worden het dan oogstrelende ontmoetingsplekken in de stad!

Voor meer informatie en activiteiten zie: http://nobelveldje.wordpress.com/