Categorieën

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Foodbattle van 27 oktober tot 16 november

De CDA-vrouwen nodigen iedereen uit om mee te doen aan de foodbattle. Eten gooi je niet weg! Dat is the slogan van de Food Battle!

Aanmelden kan via onderstaande website.

www.foodbattle.nl/huidige-battles/cdav

Bij deelname noteert u drie weken, van 27 oktober tot 16 november, wetenswaardigheden over uw voedsel. De universiteit van Wageningen verwerkt de gegevens.

Heeft […]

Opening Groen Leefpark

Op vrijdag 3 oktober om 13:00 uur ‘springt’ het Groen Leefpark officieel ‘in het diepe’. Iedereen is van harte uitgenodigd om de opening bij te wonen.

Na de officiële opening, kun je tot 15:00 uur rondkijken in het park, waarna tot 16:00 uur kan worden nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje. […]

Informatieavond duurzame energieneutrale woonwijk Boddegat, 25 sept.

Er is nog plaats voor nieuwe deelnemers in het project voor een duurzame, energieneutrale woonwijk in Ede. De CPO-groep Het Boddegat organiseert daarom enkele informatieavonden voor belangstellenden. Eén van de informatieavonden is op donderdag 25 september in Wageningen. De bijeenkomst vindt plaats om 20.00 uur, adres Johan Buziaustraat 59, Wageningen (dit is de projectruimte van […]