Categorieën

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

17 en 18 mei: Introduction course on permaculture (in english)

Heeltsje Graansma geeft samen met Lian Kasper en Jeanine Verhagen een introductiecursus in permacultuur en agroecologie op 17 en 18 mee in het engels. Ze heeft deze cursus eerder dit jaar gegeven in het Nederlands. Heeltsje heeft met Transition Town Vallei de Bostuin Pomonal ontworpen volgens de principes van permacultuur. Deze cursus vindt gedeeltelijk […]

17 april Thema avond: Groei of evenwicht? Geannuleerd wegens ziekte

De thema avond vanavond 17 april over geld en alternatieven voor geld is geannuleerd. Op 17 april organiseren Transition Town Vallei en Platform Duurzaam Wageningen een thema-avond over geld en alternatieven van geld. De avond vindt plaats in Vreemde Streken, Conventplein en begint om 20.00 uur. De titel is: Groei of evenwicht: is geld er […]

11 april 2014: zaden ruilbeurs

Kom je teveel aan zaden ruilen!

Vrijdag avond 11 april, 19.30 – 22 uur, Gebouw met de klok, Generaalfoulkesweg 37, Wageningen

Toegangsprijs: vrijwillige bijdrage

Transition Town Vallei organiseert 11 april een avond waarop bollen, knollen en zaden kunnen worden geruild in het Gebouw met de klok, (OtherWise), Generaal Foulkesweg 37.

Voor iedereen die groenten- […]

Informatie avonden zonne-energie

Er liggen al 10.000 zonnepanelen op daken in Wageningen. We zijn koploper in Nederland en waren vorig jaar niet voor niks uitgeroepen tot Solarcity Nederland. In mei, wanneer het project zonne-energie Wageningen afloopt, wordt een nieuwe zonnestad gekozen.

Op donderdag 10 april en maandag 14 april kunt u uw licht opsteken over mogelijkheden om thuis […]