Nieuwsbrieven

Meest recente nieuwsbrief.

Klik hier om een overzicht van alle nieuwsbrieven te krijgen.

Werkgroep Energie komt iedere maand bij elkaar. Wilt u mee doen? - Kijk dan bij Werkgroep Energie of mail ttvallei@gmail.com

Permaculture-tuin werkdagen
- Wageningse Eng
Ritsema Bosweg
ieder zaterdagmorgen van 10 uur tot 13 uur Meer info bij Fiona Morris (fiona.a.morris@gmail.com, tel: 0617731200)
- Bostuin Pomonal bij Pomona.
Wekelijks op vrijdagmiddag. Voor meer informatie mail naar ttvallei@gmail.com

Voor meer activiteiten:
Agenda Platform Duurzaam Wageningen
bewustwageningen.nl/agenda
Wageningen Environmental Platform: agenda

  • No bookmarks avaliable.

Opening Groen Leefpark

Op vrijdag 3 oktober om 13:00 uur ‘springt’ het Groen Leefpark officieel ‘in het diepe’.  Iedereen is van harte uitgenodigd om de opening bij te wonen.

Na de officiële opening, kun je tot 15:00 uur rondkijken in het park, waarna tot 16:00 uur kan worden nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje. Alle deelnemende ‘parkpartners’ presenteren zich deze middag in het park. Enkele van hen bieden koopwaar aan, handig om daar rekening mee te houden.

Ook voor kinderen zijn er leuke activiteiten gepland, dus neem kinderen gerust mee naar de opening. Er is op deze middag een doorgang naar de kinderboerderij en de aangrenzende speeltuin, dus dat maakt het extra leuk!

 

Het Groen Leefpark is volop in ontwikkeling. Afgelopen jaar heeft De Oude Hofstede  in samenwerking met het Groenhorst College en andere partners gewerkt aan de inrichting rondom het Groen Leefpark en aan de (natuur-) educatieve inzet van de kinderboerderij, op termijn in combinatie met het park. In het park zijn inmiddels schooltuintjes, speel- en ontdeknatuur, een fruitboomgaard en een waterpark-in-ontwikkeling. Met educatieve projecten komen leerlingen, studenten en Edenaren op een leuke interactieve manier met gezonde leefstijl en verantwoorde voeding in aanraking.

Zie ook http://groenleefpark-ede.nl/

Je vindt het Groen Leefpark achter het Groenhorst College aan de Zandlaan 31 , 6717 LN Ede.

Comments are closed.