Categorieën

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Opening Groen Leefpark

Op vrijdag 3 oktober om 13:00 uur ‘springt’ het Groen Leefpark officieel ‘in het diepe’.  Iedereen is van harte uitgenodigd om de opening bij te wonen.

Na de officiële opening, kun je tot 15:00 uur rondkijken in het park, waarna tot 16:00 uur kan worden nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje. Alle deelnemende ‘parkpartners’ presenteren zich deze middag in het park. Enkele van hen bieden koopwaar aan, handig om daar rekening mee te houden.

Ook voor kinderen zijn er leuke activiteiten gepland, dus neem kinderen gerust mee naar de opening. Er is op deze middag een doorgang naar de kinderboerderij en de aangrenzende speeltuin, dus dat maakt het extra leuk!

 

Het Groen Leefpark is volop in ontwikkeling. Afgelopen jaar heeft De Oude Hofstede  in samenwerking met het Groenhorst College en andere partners gewerkt aan de inrichting rondom het Groen Leefpark en aan de (natuur-) educatieve inzet van de kinderboerderij, op termijn in combinatie met het park. In het park zijn inmiddels schooltuintjes, speel- en ontdeknatuur, een fruitboomgaard en een waterpark-in-ontwikkeling. Met educatieve projecten komen leerlingen, studenten en Edenaren op een leuke interactieve manier met gezonde leefstijl en verantwoorde voeding in aanraking.

Zie ook http://groenleefpark-ede.nl/

Je vindt het Groen Leefpark achter het Groenhorst College aan de Zandlaan 31 , 6717 LN Ede.

Comments are closed.