Categorieën

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Wijk Energie Coördinatoren gezocht!


De gemeente heeft de ambitie om in 2030 klimaatneutraal te zijn. Er zal een enorme transitie zal moeten plaatsvinden in energievoorziening. De gemeente is zich hiervan bewust, evenals diverse partners. Maar de gemeente kan dit niet alleen. De centrale vraag is dan ook hoe we Wageningen in de toekomst kunnen verwarmen (en koelen) en welke rol het gasnet hier nog in speelt. Om klimaatneutraal te worden willen we op wijkniveau een gezamenlijk visie vormen en daar vervolgens (per vijf jaar) een actieplan aan koppelen.. en dit uitvoeren. En hier heeft de gemeente hulp bij nodig. Daarom zoekt de gemente Wijk Energie Coördinatoren
Woont u in Wageningen, en heeft u enige kennis van energie en besparingsvraagstukken? Weet u wat er in uw eigen wijk speelt op het gebied van energie (soort woningen/gebouwen, gemiddeld verbruik, activeringsmogelijkheden van wijkgenoten) of bent u bereid u hierin te verdiepen? Zou u deze kennis in willen brengen, mee willen denken over toekomstig energiebeleid en – samen met wijkgenoten – mee willen werken aan de energietransitie binnen uw wijk?
Spreekt het bovenstaande u aan? Lees dan hier verder.

Comments are closed.