Categorieën

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Gelderse Netwerkdag Kerk en Milieu

Op zaterdag 8 maart wordt een provinciale Kerk- en Milieu-dag gehouden in het gemeentecentrum de Brink , brinkstraat 39 in Bennekom van 10.00 uur tot 16.00 uur. Het thema is “Duurzaamheid onze verantwoordelijkheid“.

In de loop van de dag kan inspiratie opgedaan worden vanuit christelijke tradities. ’s Morgens wordt begonnen met de theologische visies over duurzaamheid en de pastorale praktijk van drie voorgangers uit verschillende tradities. Tijdens de middag kan men deelnemen aan werkgroepen om de woorden om te zetten in daden.

De kosten van de dag zijn 15 Euro per persoon. Dit is inclusief consumpties en lunch. Opgave voor 1 maart 2014 bij Truus Appelman-Komen van de Taakgroep Kerk, Milieu en Samenleving, Bennekom (Truusapp@xs4all.nl of telefoon 0318-414943). Ieder wordt uitgenodigd een kleinigheid uit de keuken mee te nemen voor de koffie/thee om te delen.

Comments are closed.