Naar eerlijke en duurzame voedsel- en landbouwsystemen.
Op vrijdag 21 en zaterdag 22 februari vindt de Voedsel Anders conferentie plaats in Wageningen. Dit gaat over een eigentijdse, duurzame en eerlijke manier van voedsel produceren. Boeren, burgers en wetenschappers en maatschappelijke organisaties geven inhoud aan nieuwe relaties tussen boer en consument. Ze bieden creatieve, dynamische en diverse alternatieven voor een grootschalige, anonieme en geïndustrialiseerde voedselproductie en de groeiende invloed van multinationale ondernemingen. Op deze conferentie kan een ieder meedenken, leren, discussiëren en helpen bruggen te slaan en meewerken aan een duurzamer en eerlijker voedsel- en landbouwsysteem. Kennismaken met duurzame (jonge) boeren? Met innovatieve voorbeelden uit Nederland, Vlaanderen en het buitenland? Kom dan naar deze tweedaagse conferentie in Wageningen op 21 en 22 februari 2014.
Voor meer informatie klik hier