Categorieën

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Bostuin Pomonal

Zondag 20 oktober steken we tussen 13.00 en 16.00 uur weer de handen uit de mouwen in de eetbare bostuin Pomonal aan de Pomona in Wageningen. We gaan de stoofpeerbomen in de oude boomgaard vrijmaken, zodat we kunnen oogsten. Verder verwijderen we de opgekomen braam en herstellen we steunpalen rondom de fruitbomen.
Je bent van harte uitgenodigd om langs te komen en om mee te doen.
Van de werkgroep zal Chris aanwezig zijn voor de coordinatie en verdere informatie over de tuin.

Op vrijdag 25 oktober tussen 13.00 en 16.00 uur is er in Wijkcentrum de Pomhorst, Pomona 562 in Wageningen een oogstfeest. Het feest is gratis toegankelijk en gericht op kinderen van 6 tot en met 11 jaar en hun ouders, maar ook u bent van harte welkom.

Er zijn verschillende dingen te doen. In het wijkcentrum kunnen kinderen onder andere tasjes verven met natuurlijke kleurstof (van een ui bijvoorbeeld) en appelflappen bakken. In de eetbare bostuin Pomonal, aan de overkant bij het wijkcentrum, maakt Otto Vloedgraven ter plekke met een grote handpers vers vruchtensap. Vreemde Streken verzorgt een proeverij van hapjes, gemaakt van ingrediƫnten die je gemakkelijk zelf in de tuin of op het balkon kunt verbouwen of die je in de natuur kunt vinden. Ook komt de Beebuzz van imkerij de Werkbij langs. In deze bus leer je van alles over bijen en hoe belangrijk ze zijn voor de oogst. Voor meer informatie over het oogstfeest kunt u contact opnemen met Solidez, Wijkcentrum de Pomhorst, 0317-416 014.

Het komende jaar zijn we – als het weer het toelaat- op vrijdagochtend tussen 10 en 12 uur in de tuin en op de derde zaterdag van de maand Voor de exacte data zie TT agenda

Comments are closed.