Categorieën

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Menskracht gezocht voor Festival Lokale Schoonheid 26 mei

Op zondag 26 mei 2013 is het Festival Lokale Schoonheid in Wageningen.

Er is veel prachtigs en boeiends te zien, te doen en te beleven in de Wilde Wereld, op het plein voor het kantongerecht en langs het Wallenpad van 11.00 en 18.00 uur!

TT Vallei draagt net zoals vele andere lokale organisaties en bedrijven bij aan een vrolijk festival rond duurzaamheid en innerlijke schoonheid. TT Vallei is aanwezig op het Volop Zonplein en op het Kunstplein.

Op het Vol op Zonplein vind je allerlei activiteiten die te maken hebben met energie, zoals pannekoekjes bakken op brandblussers, een proefrit in een electrische auto en zweedse fakkels maken en diverse informatiestands, waaronder die van TT Vallei. De coördinatie van dit plein ligt bij Wim Haver (TT Vallei).

Op het Kunstplein vind je een kledingruil en pimp activiteit, georganiseerd door Esther Schoenmaker (TT Vallei) en Ansjeliek Coolbergen van het Repair Cafe.

 

Wij vragen spierkracht en handen voor de volgende taken:

– bemensing TT Vallei kraam

– ondersteuning Wim bij coördinatie Vol op Zon plein

– praktische hulp bij de kledingruil: mensen aanspreken, ruil uitleggen, helpen bij passen, kleding terughangen/weer opvouwen ed.,

– hulp bij pimpen: kun je haken/breien of ben je handig met naald en draad, dan is het fijn als je een tijdje bezoekers werkbeschrijvingen kunt uitleggen en haken/breien/naaien kunt voordoen.

Ook voor de algemene organisatie van dit festival worden nog vrijwilligers gezocht.(coordinatie door Elke Ulftert, stichting Lokale Schoonheid)

– Op zaterdag 25 mei, vanaf 11.00: festival opbouwen

– Op zondag 26 mei, tussen 8.00-11.00: festival verder inrichten van de tenten/kramen/horecapunten

– Op zondag 26 mei, gedurende het festival: parkeerwachters, gastvrouwen (ontvangst bezoekers, verkoop entreekaarten, toelichten plattegrond), catering-medewerkers.

– Op zondag 26 mei, na 18.00: festival afbreken

 

Wil je helpen?

We vragen enkele uren van je tijd en bij hulp tijdens het festival de investering in een toegangskaartje. Het levert je een zonnige, vrolijke dag op en ontmoetingen met leuke mensen.

Laat het ons weten door een email te sturen naar ttvallei@gmail.com en vertel:

– wat wil je doen?

– welke periode van de dag(en) ben je beschikbaar?

 

Verdere informatie vind je op de website van Stichting Lokale Schoonheid: www.lokaleschoonheid.nl

De entree bedraagt 4 euro in de voorverkoop, en 5 euro bij de ingang van het terrein op de dag zelf.

Comments are closed.