Categorieën

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

TT Vallei doet mee aan 24 uur geen TV in Veenendaal

24 uur geen tv kijken.
Leuk he? Ineens is er tijd om over straat te lopen, van theater te genieten, bij je buren voor het raam te staan om op hun tv naar leuke, coole, mooie korte filmpjes te kijken.
Je ontmoet ook weer eens iemand. Inspirerend!

24 uur TV begint op vrijdag 14 september om 19 uur tot zaterdag 15 september 22 uur.
Bewoners van Veenendaal zetten hun televisie voor het raam, met het beeld naar buiten gericht. Zijzelf kijken dus geen TV, maar de mensen die langslopen wel. Het publiek ziet niet de bekende programma’s, maar speciaal gemaakte videoclips. Leuke, coole, mooie filmpjes van hooguit 3 minuten. En verder is er theater opstraat, op allerlei plekken in Veenendaal. Toneel, dans, zang, caberet, poezie, clowns. Er is van alles te zien! De toegang is gratis voor iedereen.

Als je minder TV kijkt, kun je je vrije tijd gebruiken om je eigen gemeenschap te vergroten. Leer je buren weer kennen. Ontdek wat je elkaar te bieden hebt!
Want de mooiste mensen met de prachtigste kwaliteiten zijn heel dichtbij en samen maak je je eigen omgeving duurzamer.

Daarom doet TT Vallei aan dit evenement in Veenendaal. Je kunt ons op 15 september as. vinden op het plein bij Theater de Lampegiet in het centrum van Veenendaa tussen 9.00 en 18.00 uur.
Meer informatie?
Zie www.24uurgeentv.nl
Georganiseerd door Miriam Drost van Oase zangopleidingen en Willem Westermann van Kilimanjaro Productions.
Met medewerking van Cultuurkoepel Veenendaal.

Comments are closed.