Categorieën

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Het Nobelveldje is geopend!

Nobelveldje – van braakliggend naar smaakmakend

Langdurig braakliggende terreinen in Wageningen zijn een dagelijkse bron van ergernis voor veel inwoners. Het zou leuk zijn als deze terreinen tijdelijk gebruikt zouden kunnen worden door omwonenden. Van het braakliggende ‘Nobelveldje’ tussen Nobelweg, Dolderstraat, Oude Bennekomseweg en Einthovenstraat willen we een plek maken waar de omwonenden blij van worden! De eigenaar van het terrein (Klaassen Vastgoedontwikkeling), welzijnsorganisatie Solidez, de gemeente Wageningen en enthousiaste buurtbewoners werken samen om in 2012 diverse activiteiten en evenementen te organiseren.

Met prachtig weer en onder een schitterende ballonnenboog is ons Nobelveldje op 11 april  in de middag officieel geopend! Veel kinderen hebben geholpen bij het aanleggen van het beachvolleybalveld. Vanaf nu kunnen we er gezellige dingen gaan doen. Op 11 april ’s avonds zijn we onder de bezielende leiding van Mildred en Marije van NatuurSUPER aan de slag gegaan met het voorzaaien van allerlei groenten en bloemen in eierdozen en wc-rolletjes. We hebben nog erg veel zaden beschikbaar, dus mensen die ook al aan de slag willen, kunnen zaden komen ophalen bij Carolien, Dolderstraat 37. Als de grote plantenbakken komen (waarschijnlijk op 21 april) kunnen we dan snel de bakken gaan vullen met onze plantjes.

Comments are closed.