Categorieën

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Uitnodiging Open Space Avond Wageningen Klimaatneutraal 2030

Donderdag 22 september 2011, 20.00 uur, gratis, Junushoff, Wageningen

Aan de leden van maatschappelijke organisaties en burgers van Wageningen

Graag nodigen wij u uit om mee te denken over een klimaatneutraal Wageningen in 2030. De gemeente heeft dit proces, de zoektocht naar het juiste pad, in gang gezet, maar kan dat doel niet bereiken zonder de inzet van alle partijen in de Wageningse samenleving: burgers, bedrijven, scholen, verenigingen, dienstverleners etc. Transition Towns Vallei heeft de gemeente aangeboden mee te werken om zoveel mogelijk burgers en maatschappelijke organisaties te motiveren mee te doen.

Een aantal voorstellen en ideeën om te komen tot een klimaatneutraal Wageningen staan in de Startnotitie Routekaart Wageningen Klimaatneutraal. Wij willen graag weten wat u daarvan vindt en welke ideeën u zelf heeft om Wageningen klimaatneutraal te maken. Dit willen we graag doen op een Open Space Avond op donderdag 22 september om 20.00 uur in de Junushoff van Wageningen. In een Open Space avond zijn het de aanwezigen zelf, die ideeën en plannen maken. Die met elkaar gespreksonderwerpen bepalen en daar een bijdrage aan leveren. U hoeft zich hierop niet voor te bereiden: hoe het precies werkt, leggen we op de avond nog uit. Er is niets meer of minder voor nodig dan uw aanwezigheid. Met elkaar willen we concrete acties bedenken. Het zou prachtig zijn als de avond een begin is van de uitwerking van een paar ideeën tot concrete projecten, die als burgerinitiatief kunnen gaan uitgroeien!

Programma

20.00 Opening, welkom en inleiding door Transition Towns Vallei

20.10 Samenvatting Startnotitie Routekaart Wageningen Klimaatneutraal 2030 door Alphons Rommelse, Communicatie Adviseur van de gemeente

20.30 Verzamelen ideeën en indeling in onderwerpen, vaststellen gespreksleiders

21.15 Na een pauze start discussieronden aan sta-tafels met op ieder gewenst moment wisseling van de deelnemers. 22.15 Nabespreking en verdere afspraken voor een vervolg door Transition Towns Vallei.

22.30 Sluiting en drankje na afloop.

Wij hopen dat u het leuk vinden om mee te doen. U hoeft zich niet op te geven. Koffie, thee en deelname zijn gratis.

Voor meer informatie: Esther Schoenmaker, secretaris Transition Town Vallei, tel. 06-11136562; Wim Haver, voorzitter werkgroep Energie, tel. 06-16484728; Transition Town Vallei, TTVallei@gmail.com

Comments are closed.