Nieuwsbrieven

Meest recente nieuwsbrief.

Klik hier om een overzicht van alle nieuwsbrieven te krijgen.

Agenda

17 april, 20.00-22.00 uur
TTD-Café

Groei of evenwicht; is geld er om iets mogelijk te maken of leven we om geld te verdienen. Zijn er alternatieven?
Locatie: Vreemde Streken, 1e Kloostersteeg 3, Wageningen

Het Platform Duurzaam Wageningen en Transition Town Vallei organiseren een maandelijks een TT D-café met een thema-avond.

Werkgroep Energie Vergadert maandelijks. Meedoen? - Kijk op de Werkgroep Energie of mail naar ttvallei@gmail.com

Permacultuur-tuin werkdagen Wageningse Eng aan de Ritsema Bosweg - Bostuin Pomonal bij Pomona. Kijk op de TT agenda voor de tijden van de wekelijkse werkdagen en opkomende evenementen dit seizoen.

Voor meer activiteiten:
TT agenda
Agenda Platform Duurzaam Wageningen
bewustwageningen.nl/agenda

Nobelveldje

Van Braakliggend naar Smaakmakend!

Langdurig braakliggende terreinen in Wageningen zijn een dagelijkse bron van ergernis voor veel inwoners. Het zou leuk zijn als deze terreinen tijdelijk gebruikt zouden kunnen worden door omwonenden. Van het braakliggende ‘Nobelveldje’ tussen Nobelweg, Dolderstraat, Oude Bennekomseweg en Einthovenstraat willen we een plek maken waar de omwonenden blij van worden! De eigenaar van het terrein (Klaassen Vastgoedontwikkeling), welzijnsorganisatie Solidez, de gemeente Wageningen en enthousiaste buurtbewoners werken samen om in 2012 diverse activiteiten en evenementen te organiseren.

Als we hier een succesvol project van kunnen maken, dan kan het concept gemakkelijk worden overgedragen naar andere braakliggende terreinen in Wageningen. In plaats van een doorn in het oog worden het dan oogstrelende ontmoetingsplekken in de stad!

Voor meer informatie en activiteiten zie: http://nobelveldje.wordpress.com/